Suggesties

Naast onze vaste gerechten, bieden wij ook een variërende menukaart met suggesties aan. Aangepast volgens het seizoen en volgens het best beschikbare aanbod op de markt, zorgen wij voor wisselende smaken op de kaart. Hieronder vindt u alvast een voorsmaakje van onze huidige suggesties.

Rundscarpaccio met rucola en parmezaan

Prijs:

Steak Tartaar bereid op wijze van de chef

Prijs:

Lamsbrochette(300g) met een portosausje en rozemarijn

vergezeld van witte en groene asperges

Prijs:

Ravioli gevuld met schaaldieren vergezeld van Zeeuwse mosseltjes

Prijs:

Pasta all’arrabbiata

Prijs:

Topkwaliteit Paardenentrecôte

met saus naar keuze

Prijs:

Kabeljauwhaasje met een kreeftensausje en een puree van prei

Prijs:

1/2 kip met appelmoes

Prijs:

Varkens côte à l’os gemarineerd met saus naar keuze

Prijs:

Haspengouwse croque

Prijs:

Huisgemaakte desserten

Tiramisu

Prijs:

Grieks gerecht

Gemarineerde Griekse kotelet en Griekse salade
extra kotelet mogelijk

Prijs:

Specialiteit !!! Mosselen goudmerk 1,2kg

Natuur, provençale, lookroom, witte wijn of winston

Prijs:

Frisse Slaatjes

Keuze uit 2 heerlijk verfrissende zomerslaatjes.

  • Zomerslaatje met trio van gerookte vis en fijne biesloodressingdressing
  • Lauw slaatje van geitenkaas met spekblokjes en zoetzure aardbeiendressing
Prijs: