Suggesties

Naast onze vaste gerechten, bieden wij ook een variërende menukaart met suggesties aan. Aangepast volgens het seizoen en volgens het best beschikbare aanbod op de markt, zorgen wij voor wisselende smaken op de kaart. Hieronder vindt u alvast een voorsmaakje van onze huidige suggesties.

Gevulde pasta met ricotta en spinazie

in een kruidig sausje met scampi’s en spekblokjes

Prijs:

Slaatje geitenkaas

afgewerkt met gerookt spek,appel en bosvruchtendressing

Prijs:

Steak Tartaar bereid op wijze van de chef

Prijs:

Ravioli gevuld met schaaldieren vergezeld van Zeeuwse mosseltjes

Prijs:

Pasta all’arrabbiata

Prijs:

Slaatje gerookte vis met een fijne bieslookdressing

Prijs:

Topkwaliteit Paardenentrecôte

met saus naar keuze

Prijs:

Lamsbrochette (300g)

suggestiesaus: Portosausje met rozemarijn

Prijs:

Kabeljauwhaasje met een kreeftensausje en een puree van prei

Prijs:

1/2 kip met appelmoes

Prijs:

Varkens côte à l’os gemarineerd met saus naar keuze

Prijs:

Haspengouwse croque

Prijs:

Huisgemaakte desserten

Tiramisu

Prijs:

Grieks gerecht

Gemarineerde Griekse kotelet en Griekse salade
extra kotelet mogelijk

Prijs:

Specialiteit !!! Mosselen goudmerk 1,2kg

Natuur, provençale, lookroom, witte wijn of winston

Prijs: